Contact

Appartementen

Meer
Beschikbaarheid aanvragen

Over Maastricht


Welkom in Maastricht, een stad die u bijzonder veel te bieden heeft. De rijke historie van de stad is tastbaar in tal van monumentale panden en andere bezienswaardigheden. Een stadswandeling is dan ook zeer de moeite waard, net als een bezoekje aan één van Maastrichts vele musea. Maastricht leent zich ook uitstekend voor een middagje shoppen of gezellig dagje uit. Het winkelaanbod is behalve groot ook zeer divers en naast praktisch alle grote winkelketens vindt u er een groot aantal speciaalzaken, op onder andere het gebied van mode, kunst en antiek. Maastricht telt ook bijzonder veel eetgelegenheden, van brasserie tot sterrenrestaurant. Na een hapje eten kunt u zich onderdompelen in het bruisende uitgaansleven. Wat wordt het? Bruin café of trendy bar? Keus te over! Wat u ook zoekt: in Maastricht is alles altijd dichtbij.

Handige links:

www.bezoekmaastricht.nl
www.stiphout.nl

In de buurt


Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de Albert Heijn, die letterlijk om de hoek ligt. De meeste restaurants zijn gesitueerd rond de drie grote pleinen in de stad: de Markt, het Vrijthof en het Onze-Lieve-Vrouweplein. Maastricht telt ook drie sterrenrestaurants: Beluga (twee Michelinsterren), Château Neercanne, Tout à Fait en Toine Hermsen (alle drie één ster).

Kijkt u eens op de restaurantsite www.iens.nl voor meer restaurantsuggesties. Hier vindt u restaurants met alle mogelijke keukens – van Frans en internationaal tot mediterraan en oriëntaal – in alle soorten prijsklassen.