Contact

Appartementen

Meer
Beschikbaarheid aanvragen

ONZE APPARTEMENTEN


Ontdek onze appartementen

Luxe stadsappartementen in hartje Maastricht

Innova-housing-overview-app 1

Appartement 1

2 personen - 100 m2
Innova-housing-overview-app 2

Appartement 2

2 personen - 110 m2
Innova-housing-overview-app 3

Appartement 3

4 personen - 125 m2
Innova-housing-overview-app 4

Appartement 4

4 personen - 125 m2

ALGEMEEN


De entree van het complex ligt aan de Uitbeldersstraat en komt uit in de centrale hal met camerabewaking. Deze hal geeft direct toegang tot de twee appartementen op de begane grond. De appartementen op de verdiepingen zijn bereikbaar via trap of lift.

APPARTEMENTEN


Voor de afwerking van de appartementen zijn louter hoogwaardige materialen gebruikt. Wat betreft de inrichting is dezelfde filosofie gevolgd; alleen het beste is goed genoeg. Aan elk detail is de grootste aandacht besteed, wat resulteert in een fraai geheel waarin comfort en luxe de boventoon voeren.

FACILITEITEN


Uw appartement komt standaard met een aantal faciliteiten, waaronder wifi, wekelijkse schoonmaak, wekelijks nieuw bedlinnen, handdoeken-/badhanddoeken, vaatwasproducten, een eigen gashaard en koffie- en theefaciliteiten.

PARKEREN


Voor het parkeren van uw auto beschikken wij over enkele parkeerplaatsen, die voor een meerprijs te huur zijn.

LIGGING


Het appartementencomplex ligt op de hoek van de Batterijstraat met de Uitbelderstraat, op 200 meter van de Markt en het gezellige Vrijthof. Op loopafstand vindt u winkels voor uw dagelijkse boodschappen en funshopping, cafés en restaurants, maar ook een rijk aanbod op het vlak van kunst en cultuur.

CHECK-IN / CHECK-OUT


Inchecken kunt u vanaf 14.00 uur en uitchecken ten laatste om 11.00 uur. Gelieve uw inchecktijd tijdig door te geven zodat iemand voor u aanwezig zal zijn. Onze collega’s zijn mobiel bereikbaar op de nummers: +31 6 14 68 99 90 en +31 6 50 43 43 33